Pedicure Kortessem

Pedicure Ket is een medische pedicure in Kortessem / Hasselt. Door te werken met moderne apparatuur zijn de behandelingen pijnloos.
pedicure Kortessem
Nadine M
Nadine M
28/01/2024
Zeer goeie eerste ervaring gehad! Professioneel en zeer netjes ingericht salon, vriendelijke en correcte meid die je ook advies geeft en voorstellen doet zonder te pushen. Was een zeer aangenaam contact op alle vlakken. Een aanrader dus!!! 👌👌👍
Mieke Lodewyckx
Mieke Lodewyckx
27/01/2024
Zachte en professionele voetverzorging, het voelde alsof ik "op wolkjes" liep na de behandeling :-), heel vriendelijke dame, zeker een aanrader!
Karine Van Dijck
Karine Van Dijck
25/01/2024
Beste pedicure ooit 😍…. zéér professioneel én ooooh zoooo lief! Dankjewel Ketje ,…… doe zo verder! 😘😘😘
Leona school
Leona school
25/01/2024
Ik had al lange tijd last. Ket nam de tijd om een grondige anamnese te doen en verzorgde toen mijn voeten goed. Ze gaf me veel tips. Toen ik buitenkwam, liep ik op wlkjes. Zeker een aanrader!
SunsetFlower
SunsetFlower
25/01/2024
Het was de eerste keer voor mij. Ket was zeer professioneel en vriendelijk, heeft vlot een pijnlijke stukje ingroeinagel verwijderd en voeten grondig verzorgd! Top!!! Een aanrader! Hartelijk bedankt lieve Ket en tot volgende keer!
Kimberly Cosemans
Kimberly Cosemans
24/01/2024
Ik zocht een medische pedicure voor het weghalen van een likdoorn. Via google kwam ik snel op Ket haar website uit. De site en reviews hadden me snel overtuigd om een afspraak te maken. Ket is een lieve en aangename dame waarbij je voeten zeker in goede handen zijn. Ze verzorgde de likdoorn goed waardoor ik weer pijnloos kan verder stappen. Ik kom graag terug voor een goede pedicure ☺️
martina smolak
martina smolak
20/01/2024
Ket behandelt voeten steeds met veel zorg en aandacht. Heel professionele behandeling en heel vriendelijk! Ben al jaren vaste klant bij Ket. Toppedicure!
Saskia Gressens
Saskia Gressens
18/01/2024
Ket is een zeer vriendelijke dame die weet waarmee ze bezig is. Ze doet haar werk heel goed. Voor mij is het altijd tot rust komen wanneer mijn voeten door haar onder handen genomen worden. Mijn voeten en ik zijn haar heel erg dankbaar. Ik raad haar zeker aan!

Pedicure in Kortessem

Pedicure Ket in Kortessem / Hasselt is makkelijk te bereiken per trein als per bus en heeft tal van parkeerplaatsen voor de deur.

Pedicure Ket is een weldaad voor iedereen, maar een gespecialiseerde voetverzorging op regelmatige basis is vooral belangrijk voor personen met voetklachten, personen die beroepshalve veel staan of lopen, ouderen, patiënten met diabetes, reuma of dementie, en sporters. Ongeacht waarom je een behandeling nodig hebt, je staat steeds centraal in de behandeling. Samen met jou stelt ik een behandelingsplan op dat het best past bij je voeten.

Als Pedicure ben ik makkelijk te bereiken vanuit Kortessem en doe professionele behandelingen die gericht zijn op het verzorgen en verbeteren van de gezondheid en het uiterlijk van je voeten. Ik doe verschillende aspecten van voetverzorging , zoals het knippen en vijlen van nagels, het verwijderen van eelt en likdoorns, het behandelen van ingegroeide nagels, het verzorgen van de nagelriemen, het hydrateren van de huid en het masseren van de voeten.

Hier zijn enkele van de veelvoorkomende diensten die je kunt verwachten bij mij:

  • Nagelverzorging: Dit omvat het knippen, vijlen en polijsten van de nagels om ze een gezonde lengte en vorm te geven.
  • Eelt- en likdoornverwijdering: Pedicure Ket kan overtollige eelt en likdoorns voorzichtig verwijderen om de voeten gladder en comfortabeler te maken.
  • Behandeling van ingegroeide nagels: Als je last hebt van ingegroeide nagels, kan Pedicure Ket je nagels op de juiste manier knippen en verzorgen om verdere problemen te voorkomen.
  • Behandeling van kloven
  • Huidschimmel
  • Traumanagels
  • Nagelbeugels aanleggen (diverse technieken)​
  • ……. Staat de gewenste behandeling er niet tussen? Geen probleem, neem dan gerust contact met mij. Ik ben zeker dat ik een oplossing heb.

 

Een pedicure is niet alleen gericht op het esthetische aspect, maar ook op de gezondheid van je voeten. Het kan helpen bij het voorkomen van veel voorkomende voetproblemen en kan zorgen voor algemeen comfort en welzijn. Als je op zoek bent naar een pedicure in Kortessem, kan je contact opnemen met mij.

pedicure Hasselt

MEDISCHE PEDICURE

pedicure Hasselt

NAGELS KNIPPEN

pedicure Hasselt

INGEGROEIDE NAGELS

pedicure Hasselt

EELT VERWIJDEREN

pedicure Hasselt

voetcrème insmeren

pedicure Hasselt

NAGELRIEM ZUIVEREN

pedicure Hasselt

LIKDOORN VERWIJDEREN

pedicure Hasselt

NAGELBEUGELS