PRIJSLIJST PEDICURE

MEDISCHE VERZORGING €40

Een behandeling duurt 45 minuten*. 

* extra gestart blok 15 minuten na 45 minuten = €10 – slechts beperkt mogelijk indien geen andere opvolgende afspraak.

Voor een huisbezoek wordt er een supplement van €15 aangerekend + eventuele parkeerkosten indien geen privatieve parkeerplaats.

Inbegrepen in de prijs:

BIJKOMENDE MATERIAALKOSTEN speciale technieken

Dit zijn technieken waar extra materialen voor nodig zijn tijdens de verzorging.

Nadine M
Nadine M
28/01/2024
Zeer goeie eerste ervaring gehad! Professioneel en zeer netjes ingericht salon, vriendelijke en correcte meid die je ook advies geeft en voorstellen doet zonder te pushen. Was een zeer aangenaam contact op alle vlakken. Een aanrader dus!!! 👌👌👍
Mieke Lodewyckx
Mieke Lodewyckx
27/01/2024
Zachte en professionele voetverzorging, het voelde alsof ik "op wolkjes" liep na de behandeling :-), heel vriendelijke dame, zeker een aanrader!
Karine Van Dijck
Karine Van Dijck
25/01/2024
Beste pedicure ooit 😍…. zéér professioneel én ooooh zoooo lief! Dankjewel Ketje ,…… doe zo verder! 😘😘😘
Leona school
Leona school
25/01/2024
Ik had al lange tijd last. Ket nam de tijd om een grondige anamnese te doen en verzorgde toen mijn voeten goed. Ze gaf me veel tips. Toen ik buitenkwam, liep ik op wlkjes. Zeker een aanrader!
SunsetFlower
SunsetFlower
25/01/2024
Het was de eerste keer voor mij. Ket was zeer professioneel en vriendelijk, heeft vlot een pijnlijke stukje ingroeinagel verwijderd en voeten grondig verzorgd! Top!!! Een aanrader! Hartelijk bedankt lieve Ket en tot volgende keer!
Kimberly Cosemans
Kimberly Cosemans
24/01/2024
Ik zocht een medische pedicure voor het weghalen van een likdoorn. Via google kwam ik snel op Ket haar website uit. De site en reviews hadden me snel overtuigd om een afspraak te maken. Ket is een lieve en aangename dame waarbij je voeten zeker in goede handen zijn. Ze verzorgde de likdoorn goed waardoor ik weer pijnloos kan verder stappen. Ik kom graag terug voor een goede pedicure ☺️
martina smolak
martina smolak
20/01/2024
Ket behandelt voeten steeds met veel zorg en aandacht. Heel professionele behandeling en heel vriendelijk! Ben al jaren vaste klant bij Ket. Toppedicure!
Saskia Gressens
Saskia Gressens
18/01/2024
Ket is een zeer vriendelijke dame die weet waarmee ze bezig is. Ze doet haar werk heel goed. Voor mij is het altijd tot rust komen wanneer mijn voeten door haar onder handen genomen worden. Mijn voeten en ik zijn haar heel erg dankbaar. Ik raad haar zeker aan!