Pedicure Kuringen

Pedicure Ket is een medische pedicure in Kuringen – Hasselt. Door te werken met moderne apparatuur zijn de behandelingen pijnloos.
pedicure Kuringen

Pedicure Ket in Kuringen – Hasselt is een weldaad voor iedereen, maar een gespecialiseerde voetverzorging op regelmatige basis is vooral belangrijk voor personen met voetklachten, personen die beroepshalve veel staan of lopen, ouderen, patiënten met diabetes, reuma of dementie, en sporters. Ongeacht waarom je een behandeling nodig hebt, je staat steeds centraal in de behandeling. Samen met jou stelt ik een behandelingsplan op dat het best past bij je voeten.

Pedicure Ket in Kuringen doet professionele behandelingen die gericht zijn op het verzorgen en verbeteren van de gezondheid en het uiterlijk van je voeten. Ik doe verschillende aspecten van voetverzorging , zoals het knippen en vijlen van nagels, het verwijderen van eelt en likdoorns, het behandelen van ingegroeide nagels, het verzorgen van de nagelriemen, het hydrateren van de huid en het masseren van de voeten.

Hier zijn enkele van de veelvoorkomende diensten die je kunt verwachten bij mij:

  • Nagelverzorging: Dit omvat het knippen, vijlen en polijsten van de nagels om ze een gezonde lengte en vorm te geven.
  • Eelt- en likdoornverwijdering: Pedicure Ket kan overtollige eelt en likdoorns voorzichtig verwijderen om de voeten gladder en comfortabeler te maken.
  • Behandeling van ingegroeide nagels: Als je last hebt van ingegroeide nagels, kan Pedicure Ket je nagels op de juiste manier knippen en verzorgen om verdere problemen te voorkomen.
  • Behandeling van kloven
  • Huidschimmel
  • Traumanagels
  • Nagelbeugels aanleggen (diverse technieken)​
  • ……. Staat de gewenste behandeling er niet tussen? Geen probleem, neem dan gerust contact. Ik ben zeker dat ik een oplossing heb.

 

Een pedicure is niet alleen gericht op het esthetische aspect, maar ook op de gezondheid van je voeten. Het kan helpen bij het voorkomen van veel voorkomende voetproblemen en kan zorgen voor algemeen comfort en welzijn. Als je op zoek bent naar een pedicure in Kuringen, kan je contact opnemen met Pedicure Ket.

pedicure Hasselt

MEDISCHE PEDICURE

pedicure Hasselt

NAGELS KNIPPEN

pedicure Hasselt

INGEGROEIDE NAGELS

pedicure Hasselt

EELT VERWIJDEREN

pedicure Hasselt

voetcrème insmeren

pedicure Hasselt

NAGELRIEM ZUIVEREN

pedicure Hasselt

LIKDOORN VERWIJDEREN

pedicure Hasselt

NAGELBEUGELS